Over DeDiëtisten

Sinds 2015 is DeDietisten.com werkzaam in Hasselt en Genemuiden. Ons team is gestart met twee diëtisten, Karen en Agnes, en inmiddels is Melanie ons komen versterken. We werken allemaal met heel veel plezier in de gemeente Zwartewaterland en zijn op veel fronten actief. Naast het spreekuur werken we met de programma’s GLI Slimmer en Kids on the move. Ook zijn we actief binnen JOGG Zwartewaterland. Voor meer informatie hierover klik hier. Samenwerken vinden wij erg belangrijk en we zijn blij met de fijne contacten met andere zorgverleners. Onze samenwerkingspartners zijn o.a. huisartsenpraktijk de Steenpoort te Genemuiden, huisartsenpraktijk Tuinstra, huisartsenpraktijk Rook en huisartsenpraktijk van Gijssel te Hasselt. Fysiotherapie van den Bosch Hasselt, Goedzorg fysiotherapie en Fytac fysiotherapie. 

 

Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop, wij denken graag met u mee en sluiten aan bij uw wensen op voedingsgebied! We hopen u te mogen begroeten in onze praktijk!

Ons team

Agnes Hooikammer

Ik ben in 2015 afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Sindsdien werk ik in Hasselt en Genemuiden, ik doe mijn werk hier met ontzettend veel plezier. Naast advies voor een gezonde leefstijl kunt u bij mij onder andere ook terecht voor begeleiding bij het FODMAP traject en advies bij een koolhydraatbeperkt voedingspatroon. Ook voer ik het GLI programma uit in de Gemeente Zwartewaterland. Ik zie u graag terug in de praktijk zodat we samen kunnen werken aan een gezonde leefstijl!

Melanie Dunnink

In 2021 ben ik afgestudeerd als diëtist en sindsdien werk ik in de praktijk in Hasselt, waar ik met veel plezier mijn werk doe. Naast mijn werk hier in de praktijk ben ik werkzaam als diëtist bij een ouderenorganisatie op onder andere de revalidatieafdeling. U kunt bij mij terecht wanneer u wilt werken aan een gezondere leefstijl, maar ook bijvoorbeeld voor advies bij diabetes, hart- en vaatziekten, over- en ondergewicht en nog vele andere aan voeding-gerelateerde problemen. Ik denk graag met u mee om een passend advies op te stellen!

Karen Odink

Als praktijkmanager werk ik voornamelijk achter de schermen. U zult mij niet treffen op het spreekuur maar ik zorg voor alle administratieve en financiële handelingen. Zo kunnen onze diëtisten u vlot en kundig helpen bij uw voedingsvraag!

Ons laatste nieuws

Volg hier onze meest recente ontwikkelingen en nieuwsberichten